INGREDIENTES:
PARA AS LÁMINAS DE CHOCOLATE:
-250g de chocolate negro.
-250g de chocolate con leite.
-250g de chocolate branco.
-600ml de nata (200ml por cada lámina de chocolate).
-600ml de leite(200ml por cada lámina de chocolate).
-3 sobres de callada (cuajada) (1 para cada lámina de chocolate)
PARA A BASE:
-1 paquete de galletas (por exemplo: galletas maría).
-Un pouco de manteiga.
DECORACIÓN:
-100g de chocolate negro para as follas de chocolate (opcional)
-Fresas (opcional)
ELABORACIÓN:
BASE:
Trituramos as galletas (eu
teño un truco para trituralas:
meto as galletas nunha
bolsa e cun rodillo, machacoas).
Engadímoslle a manteiga,
pomos a masa no molde e
logo metémolo un pouco no
forno para que endureza.
CAPAS DE CHOCOLATE:
Pomos os 200ml de nata e os 200ml de leite a quentar, añádese o chocolate negro troceado e cando esté disolto añádese a cuallada.
Déixase a fogo suave removendo sen parar durante sete minutos. Logo vértese enriba da base de galletas.
Facemos o mesmo co chocolate
con leite (eu teño un truco a hora de
verter as capas, para que non se mesturen as
cores: vou vertendo con unha culler
debaixo).
E despois facemos o mesmo co chocolate branco.
FOLLAS:
Derretemos os 100g de chocolate negro, pintamos as follas co chocolate e metémolas na neveira, cando estén duras quitamos as follas e xa queda a forma.
.
XA TES A TÚA TARTA!!!
Aquí deixoche unha
foto onde podes observar a
separación das cores.
Por María
No hay comentarios:
Publicar un comentario