viernes, 6 de marzo de 2015


M2.jpg INGREDIENTES:                                                                                                  
                                                                                                                              
PARA AS LÁMINAS DE CHOCOLATE:                                                              
-250g de chocolate negro.                                                                                     
-250g de chocolate con leite.                                                                                 
-250g de chocolate branco.                                                                                   
-600ml de nata (200ml por cada lámina de chocolate).                                        
-600ml de leite(200ml por cada lámina de chocolate).                                          
-3 sobres de callada (cuajada)  (1 para cada lámina de chocolate)                     
PARA A BASE:                                                                                                    
-1 paquete de galletas (por exemplo: galletas maría).
-Un pouco de manteiga.
DECORACIÓN:
-100g de chocolate negro para as follas de chocolate (opcional)
-Fresas (opcional)

ELABORACIÓN:

BASE:

DSCF5224.JPG
Trituramos as galletas (eu
teño un truco para trituralas:
meto as galletas nunha
bolsa e cun rodillo, machacoas).



DSCF5226.JPG
Engadímoslle a manteiga,
pomos a masa no molde e
logo metémolo un pouco no
forno para que endureza.




CAPAS DE CHOCOLATE:

DSCF5227.JPG
Pomos os 200ml de nata e os 200ml de leite a quentar, añádese o chocolate negro troceado e cando esté disolto añádese a cuallada.

Déixase a fogo suave removendo sen parar durante sete minutos. Logo vértese enriba da base de galletas.


DSCF5234.JPG

Facemos o mesmo co chocolate
con leite (eu teño un truco a hora de
verter as capas, para que non se mesturen as
cores: vou vertendo con unha culler
debaixo).




E despois facemos o mesmo co chocolate branco.

DSCF5237.JPGDSCF5235.JPG





FOLLAS:

Derretemos os 100g de chocolate negro, pintamos as follas co chocolate e metémolas na neveira, cando estén duras quitamos as follas e xa queda a forma.
m.jpg


.
XA TES A TÚA TARTA!!!


DSCF5255.JPG

Aquí deixoche unha
foto onde podes observar a
separación das cores.



Por María

No hay comentarios:

Publicar un comentario